Novetats per Nadal

LLIBRES

NOVETAT EDITORIAL

 

Ja a la venda el llibre Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022), que commemora el centenari de la inauguració del camp de futbol de Vista Alegre de Girona, un espai que encara és present en el record de veïns del barri i de molts aficionats al futbol.


Novetats editorials

LLIBRES

NOVA COL·LECCIÓ

 

La periodista Maria Favà publica La mina de la mort, el llibre que inaugura la col·lecció Periodismes, i on s’hi relata la història de l’accident amb més víctimes mortals de la mineria espanyola.


Noves revistes

Revistes

AL QUIOSC

 

Els nous números de les revistes Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres ja són a la venda. Les podeu aconseguir en format digital o paper.


Novetats editorials
  Març 2023
NOUS LLIBRES DE NARRATIVES
Aquesta primavera la col·lecció 'Narratives' publica dos nous volums: 'L'exprés de París' de Xavier Febrés i 'Un viatge en tren' de J.N. Santaeulàlia. Dos molt bons llibres per regalar aquest Sant Jordi 2023 i que us faran viatjar en tren!
  Març 2023
NOVETAT EDITORIAL
Contents de presentar-vos el nou llibre d'Editorial Gavarres: 'Pep Ventura. Del mite a la realitat' de Jaume Nonell, un treball que ens permet acostar-nos a la figura de Pep Ventura des d’una perspectiva objectiva i fidel a la realitat i construir-ne una biografia més propera a l’home que al mite.
Actualitat
Gener 2023
ÚLTIMES NOVETATS!
El passat mes de desembre vam publicar dos nous llibres: 'Cera' de Miquel Pairolí i 'Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022)', que commemora el centenari de la inauguració del camp de futbol de Vista Alegre de Girona.
Articles destacats
Les Garrotxes 30
La riuada de 1982 a Ribes
A través de diversos testimonis, Miquel Sitjar descriu l'aiguat que va desborar el Freser, una situació que va generar moments de molta incertesa al poble
Cadí-Pedraforca 33
Les aromes més berguedanes
Destil·leries Vila és una empresa familiar, menada ja per la quarta generació, que fa més de cent anys que produeix, entre altres, el licor més insigne de Berga
Garona-Nogueres 04
Una estació enyorada
L'estació d'esquí de Llessui, avui en dia abandonada, va donar durant vint anys feina a moltes famílies de la Vall d'Àssua i gent del país. L'any 1987 va tancar definitivament.
Gavarres 42
Un paleta dels d’abans
En Josep Alsina fa memòria de la seva vida en el ram de la construcció i detalla una part de la història dels mestres d’obres de la Bisbal d’empordà
Firmes
Josep Maria Massip i Gibert
Josep Maria Massip i Gibert (Banyoles, 1948) és naturalista licòleg ...
Cristina Masanés Casaponsa
Cristina Masanés Casaponsa (Manresa, 1965) és filòloga, periodista i documentalista. ...
Subscriviu-vos i
formareu part del
Club Gavarres
SUBSCRIPCIÓ
Subscriviu-vos per només 10€
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!