Novetats per Sant Jordi!

LLIBRES

NOVETATS DE SANT JORDI

 

Ja a la venda els dos nous volums de la col·lecció Narratives. Xavier Febrés publica L’exprés de París. El tren que ens va obrir les portes d’Europa; i el banyolí J.N. Santaeulàlia Un viatge en tren. De Shanghai a Sant Petersburg. Dues lectures fantàstiques per regalar aquest Sant Jordi!


Novetats editorials

LLIBRES

ELS LLIBRES DE PEP VENTURA

 

Jaume Nonell després d’un intens treball de recerca publica Pep Ventura. Del mite a la realitat, un llibre sobre els fets més importants de la vida de Pep Ventura, des dels seus avantpassats fins al seu fill Benet. D’altra banda, Editorial Gavarres ha tret la segona edició del llibre d’Anna Costal, Això no és una biografia de Pep Ventura.


Noves revistes

Revistes

AL QUIOSC

 

Els nous números de les revistes Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres ja són a la venda. Les podeu aconseguir en format digital o paper.


Novetats editorials
  Abril 2023
NOVES REVISTES
Des del 21 d'abril podeu trobar als quioscos, llibreries i a la nostra pàgina web les noves revistes de Grup Gavarres: 'Cadí-Pedraforca 34', 'Les Garrotxes 31' i 'Garona-Nogueres 05', que dediquen els seus dossiers a l'excursionisme, als pastors i la transhumància, i a les fondes, cafès i tavernes.
  Març 2023
NOUS LLIBRES DE NARRATIVES
Aquesta primavera la col·lecció 'Narratives' publica dos nous volums: 'L'exprés de París' de Xavier Febrés i 'Un viatge en tren' de J.N. Santaeulàlia. Dos molt bons llibres per regalar aquest Sant Jordi 2023 i que us faran viatjar en tren!
Actualitat
Abril 2023
UNA PRIMAVERA PLENA DE PRESENTACIONS
El llibre 'Pep Ventura. Del mite a la realitat' de Jaume Nonell Juncosa es presentarà arreu de les comarques gironines i de Catalunya durant aquesta primavera. Us convidem apuntar-vos a l'agenda totes les presentacions i que ens hi pugueu acompanyar.
Articles destacats
Les Garrotxes 31
La mirada d’en Pipa
En Joan Piella, nascut a Vallfogona del Ripollès, es considera l'últim pastor transhumant i va ser el protagonista del documental 'El somni'
Garona-Nogueres 05
Cultura amb gust de cafè
El Cafè d'Espanya va ser un dels principals centres de dinamització social de Tremp. Un cafè que ha quedat clavat en l’imaginari de generacions trempolines i que aquest any tornarà a obrir portes.
Cadí-Pedraforca 34
«Què hi aneu a fer, a muntanya?»
El Club Pirinenc Andorrà, fundat el 1970, va aglutinar molts joves que volien conèixer el país, i tot i alguns recels inicials s'han consolidat i ja tenen 1.100 socis
Les Garrotxes 31
El parlar dels pastors
El parlar dels pastors és precís, minuciós i detallat. Un vocabulari únic i molt més extens del que pugui cabre-hi aquí. Podria esmentar encara 'conllocs', 'gallorses', 'quarteres', 'vessanes', 'carrabistells', 'gabarro', 'burro', 'segovis' i tantes més paraules.
Firmes
J.N. Santaeulàlia
(Banyoles, 1955) ha escrit poesia (La llum dins l’aigua), assaig ...
Josep Maria Massip i Gibert
Josep Maria Massip i Gibert (Banyoles, 1948) és naturalista licòleg ...
Subscriviu-vos i
formareu part del
Club Gavarres
SUBSCRIPCIÓ
Subscriviu-vos per només 10€
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!