Revistes
Les revistes d'Editorial Gavarres amb caràcter independent, obert i plural, es distingeixen per estar a cavall entre una revista i un llibre. S’han convertit en una eina útil per conèixer a fons la història més propera, explicada per la pròpia gent del territori. Són un testimoni escrit i gràfic d’un espai, d’una gent i d’un temps.
Llegir més
Garona-Nogueres
Garona-Nogueres és la darrera revista publicada a Editorial Gavarres. Els topònims dels dos rius principals que uneixen les comarques de l'Aran, la Ribagorça i els Pallars Jussà i Sobirà han sigut els escollits per batejar aquesta nova publicació.
Llegir més
Gavarres
Gavarres és la primera revista publicada a Editorial Gavarres. Relliga uns espais històricament humanitzats com les Gavarres, l’Ardenya, el Montgrí i el Baix Ter.
Llegir més
Cadí-Pedraforca
Cadí-Pedraforca s’ha convertit en una eina indispensable per conèixer i valorar tot el ric patrimoni que amaguen aquestes comarques del Pirineu: l’Alt Urgell, el Berguedà i la Cerdanya.
Llegir més
Les Garrotxes
Les Garrotxes relliga un espai tan extens que va des de la vall de Llémena a la vall de Camprodon amb Olot i Banyoles com a nuclis centrals.
Llegir més
Alberes
Les comarques de l’Alt Empordà, el Rosselló i el Vallespir tenen aspectes en comú relligats per l’Albera i les Salines. Per això, Alberes vol ser una publicació que reculli el testimoni de la gent d’aquest espai transfronterer.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!