Novetats per Nadal

LLIBRES

NOVETAT EDITORIAL

 

Ja a la venda el llibre Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022), que commemora el centenari de la inauguració del camp de futbol de Vista Alegre de Girona, un espai que encara és present en el record de veïns del barri i de molts aficionats al futbol.


Novetats editorials

LLIBRES

NOVA COL·LECCIÓ

 

La periodista Maria Favà publica La mina de la mort, el llibre que inaugura la col·lecció Periodismes, i on s’hi relata la història de l’accident amb més víctimes mortals de la mineria espanyola.


Noves revistes

Revistes

AL QUIOSC

 

Els nous números de les revistes Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres ja són a la venda. Les podeu aconseguir en format digital o paper.


Novetats editorials
  Gener 2023
ALBERES I GAVARRES
Els nous números d''Alberes' i 'Gavarres' venen carregats de reportatges, perfils, articles de patrimoni... i uns dossiers ben interessants que parlen dels trens, autocars i taxis; i, dels paletes i mestres d'obres. Consulteu aquí, el calendari de presentacions.
  Gener 2023
PRESENTACIONS 2023
Us presentem el calendari de presentacions d'alguns llibres per aquest any 2023. Presentem: 'Cera' de Miquel Pairolí, 'Històries d'alcalde (Figueres, 1995-2007)' de Joan Armangué, 'Històries de les Guilleries' de Xavier Roviró i 'Històries del Montseny' d'Òscar Farrerons.
Actualitat
Gener 2023
ÚLTIMES NOVETATS!
El passat mes de desembre vam publicar dos nous llibres: 'Cera' de Miquel Pairolí i 'Vista Alegre. 100 anys del primer estadi modern de Girona (1922-2022)', que commemora el centenari de la inauguració del camp de futbol de Vista Alegre de Girona.
Articles destacats
Les Garrotxes 30
La riuada de 1982 a Ribes
A través de diversos testimonis, Miquel Sitjar descriu l'aiguat que va desborar el Freser, una situació que va generar moments de molta incertesa al poble
Cadí-Pedraforca 33
Les aromes més berguedanes
Destil·leries Vila és una empresa familiar, menada ja per la quarta generació, que fa més de cent anys que produeix, entre altres, el licor més insigne de Berga
Garona-Nogueres 04
Una estació enyorada
L'estació d'esquí de Llessui, avui en dia abandonada, va donar durant vint anys feina a moltes famílies de la Vall d'Àssua i gent del país. L'any 1987 va tancar definitivament.
Gavarres 42
Un paleta dels d’abans
En Josep Alsina fa memòria de la seva vida en el ram de la construcció i detalla una part de la història dels mestres d’obres de la Bisbal d’empordà
Firmes
Marcel Fité
Marcel Fité (Coll de Nargó, 1949) és llicenciat en Filologia ...
Josep Clara Resplandis
Josep Clara Resplandis (Girona, 1949) és professor titular d’història contemporània ...
Subscriviu-vos i
formareu part del
Club Gavarres
SUBSCRIPCIÓ
Subscriviu-vos per només 10€
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!