Una primavera de presentacions

A banda de les flors, el que també florejarà aquesta primavera és la llavor dels diferents projectes d’Editorial Gavarres. Ens esperen unes setmanes de presentacions i activitats diverses arreu de les comarques gironines, començant per aquests últims dies d’abril:

  • Presentació del nou número de Les Garrotxes (amb el monogràfic ‘Terra d’artistes’) a Banyoles, el divendres 26 d’abril a la Llotja del Tint, (19h). L’activitat servirà per reconèixer i agrair la tasca de Josep Maria Massip com a col·laborador de la publicació. L’acompanyaran en a l’acte l’alcalde de Banyoles, Miquel Noguer; l’exdirector i col·laborador de Les Garrotxes, Ramon Estéban, i el director, Jordi Nierga.

 

  • Ruta literària Els espais literaris de Miquel Pairolíamb col·laboració amb l’Ajuntament de Campllong, el 27 d’abril. La ruta, que resseguirà l’entorn de Quart i Palol d’Onyar, s’iniciarà a les 10h des del Museu de la Terrissa de Quart.

 

I el mes de maig l’activitat no s’aturarà pas…

  • Presentació del nou número de Les Garrotxes (amb el monogràfic ‘Terra d’artistes’) a Sant Feliu de Pallerols, el dissabte 4 de maig a la sala annexa de la Biblioteca Josep M. de Garganta (17h). L’activitat, que estarà acompanyada per una petita exposició de pintures, comptarà amb la participació de l’alcalde, Artur Colomer; de la regidora de Cultura, Laura Masdeu; del col·laborador de Les Garrotxes, Josep Valls, i del director, Jordi Nierga.

 

  • Presentació del llibre Ensenya’m la llengua, del Dr. Antoni Beltran, a la Cellera de Ter: el 9 de maig a la llar de jubilats La Fraternal (18h). Acompanyaran a l’autor l’alcalde de la Cellera de Ter, Sergi Serramitja, i el doctor Gabriel Coll de Tuero.

 

  • Sortida per descobrir els espais de Piculives, a Sant Miquel de Pera, el 12 de maig (de 9h a 12h). El punt de trobada serà l’antic camp de futbol d’Oix i la ruta comptarà amb el guiatge de Josep Vilar i la música d’en Manelic de Pera. Durant l’acte es presentarà el nou número de Les Garrotxes (amb el monogràfic ‘Terra d’artistes’).

 

  • Presentació del llibre Ensenya’m la llengua, del Dr. Antoni Beltran, a Cassà de la Selva: el 17 de maig a l’Auditori de la Sala Galà (19h). Acompanyarà a l’autor l’infermera i professora associada de la Universitat de Girona, Natàlia Ventura.

 

  • Presentació del nou número de Les Garrotxes (amb el monogràfic ‘Terra d’artistes’) a Olot, el dissabte 18 de maig a Can Vayreda (11h). L’activitat comptarà amb un guiatge de l’historiador de l’art i col·laborador de la revista, Joan Sala. Després de la visita, els assistents podran visitar alguns dels espais pròxims que aprofitaven els pintors de l’Escola d’Olot per trobar la inspiració.

 

  • Presentació del llibre Motel Empordà, elogi de l’amor estable, de Xavier Febrés, a Palafrugell, el dissabte 18 de maig a la Llibreria Nollegiu Mediterrània (18h). L’autor presentarà l’obra acompanyat pel director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.

 

  • Presentació del llibre Ensenya’m la llengua, del Dr. Antoni Beltran, a la Bisbal d’Empordà: el 23 de maig a la Biblioteca Lluïsa Duran (19h), organitzat conjuntament amb Òmnium Cultural Baix Empordà. Acompanyarà a l’autor el doctor Jordi Taberner.

 

  • Presentació dels llibres Històries de l’Alta Garrotxa i + Històries de l’Alta Garrotxa, de Josep Vilar, a Tortellà: el 24 de maig a XXX  (19h). Acompanyarà a l’autor l’alcalde, Josep Reig, i el director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!