PRESENTACIONS DE REVISTES I LLIBRES

Informa’t aquí de totes les presentacions de llibres i revistes d’aquesta primavera!

+ Històries de l’Alta Garrotxa de Josep Vilar

Montagut. Divendres, 20 de maig, a les 7 del vespre, Sala de plens de l’Ajuntament de Montagut. Hi participaran Mònica Boix, alcaldessa de Montagut i Oix; Ernest Costa i Savoia, fotògraf i escriptor; i, Josep Vilar, autor del llibre. *Al final de l’acte se servirà cava i coca per a tothom.

Olot. Divendres, 27 de maig, a les 7 del vespre a la Llibreria Isop. Hi participaran Xavier Valeri, escriptor; Josep Vilar, autor del llibre; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Figueres. Dijous, 2 de juny, a les 7 del vespre, a la Llibreria Edison. Hi participaran Joan Carreres, escriptor; Josep Vilar, autor del llibre; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Banyoles. Dijous, 9 de juny, a les 7 del vespre, a la Sala d’Actes del Centre Excursionista de Banyoles. Hi participaran J.N. Santaeulàlia, escriptor; Quim Oliver, president dels Amics de Sant Aniol d’Aguja; Josep Vilar, autor de llibre; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007) de Joan Armangué

Cabanes. Dissabte, 4 de juny, a les 8 del vespre, a la Sala El Sindicat. Hi participaran Joan Armangué, autor del llibre i exalcalde de Figueres i Genís Mencion, polemista cabanenc resident a Figueres. Presentarà l’acte, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Històries del Montseny d’Òscar Farrerons

Breda. Divendres, 8 d’abril, a les 7 del vespre, al Centre Cultural Els Forns. Hi participaran Andreu Pujol, historiador i regidor de Cultura de l’Ajuntament de Breda; i, Òscar Farrerons, autor del llibre, doctor arquitecte i estudiós del Montseny. Presentarà l’acte Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Caldes de Malavella. Divendres, 20 de maig, a les 7 del vespre a la Biblioteca Municipal Francesc Ferrer i Guàrdia. Hi participaran Dani Sancho, regidor de cultura de l’Ajuntament de Caldes de Malavella; Narcís Figueras Capdevila, filòleg, professor de la UOC i membre del Centre d’Estudis Selvatans; Òscar Farrerons, autor del llibre, doctor arquitecte i estudiós del Montseny; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Dona de teatre. Cristina Cervià, d’Els Pastorets a Temporada Alta de Núria Martí

Celrà. Dijous, 5 de maig, a les 7 del vespre, al Teatre l’Ateneu de Celrà. Hi participaran David Planas, alcalde  de Celrà i actor; Meritxell Yanes, actriu i amiga de Cristina Cervià; Núria Martí Constans; filòloga i autora del llibre; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Figueres. Dijous, 26 de maig, a 2/4 de 7 del vespre, a la Biblioteca de Figueres. Hi participaran Núria Martí, filòloga i autora del llibre; Àngel Burgas, escriptor; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

La geografia íntima de Josep Pla i Dietaris de Miquel Pairolí a València

València. Divendres, 1 d’abril, a les 7 del vespre a la Llibreria Fan7 de València. Hi participaran Lourdes Toledo, periodista i escriptora; Antoni Martí Monterde, professor de la Universitat de Barcelona i escriptor; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Cassà de la Selva. Dissabte, 23 d’abril, a les 11 del mati, a les Golfes de Can Trinxeria. Hi participaran Fina Pairolí, germana de Miquel Pairolí; Josep Ferrer, veí de Cassà i amic de Miquel Pairolí; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Vic. Divendres, 29 d’abril, a 2/4 de 7 del vespre, a la Llibreria Muntanya de Llibres de Vic. Hi participaran Antoni Pladevall, escriptor i professor; i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Girona. Dimarts, 3 de maig, a les 7 del vespre, a la Llibreria 22 de Girona. Hi participaran Xavier Pla, filòleg i director de la Càtedra Josep Pla de la Universitat de Girona; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Quart. Divendres, 13 de maig, a les 6 de la tarda, a la Biblioteca Miquel Pairolí. Hi participaran Carles Serra, Fina Pairolí i Enric Serra.

Figueres. Dilluns, 23 de maig, a 2/4 de 7 del vespre, a la Biblioteca de Figueres. Hi participaran Vicenç Pagès Jordà, escriptor, i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Palafrugell. Divendres, 10 de juny, a les 7 del vespre a la Fundació Josep Pla de Palafrugell. Hi participaran Quim Torra Pla, 131è president de la Generalitat de Catalunya; Miquel Noguer, president de la Diputació de Girona i del Patronat de la Fundació Josep Pla; Xavier Pla, filòleg i director de la Càtedra de Josep Pla de Literatura i Periodisme de la Universitat de Girona; Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Les Garrotxes, 29

Olot. Dissabte, 30 d’abril, a les 12 del migdia, a Can Trincheria d’Olot. Hi participaran Estanis Vayreda, regidor de Promoció de la ciutat de l’Ajuntament d’Olot; Domènec Molí, periodista, escriptor i impressor; Francesc Ginabreda, col·laborador de Les Garrotxes; Jordi Nierga, director de Les Garrotxes i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Vilert. Dissabte, 30 d’abril, a les 6 de la tarda, a les Escoles Velles de Vilert. Hi participaran David Juan Garganta, alcalde d’Esponellà; Jordi Nierga, director de Les Garrotxes i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Banyoles. Dissabte 21 de maig, a les 12 del migdia, a la Llotja del Tint, nova seu del Centre d’Estudis Comarcals. Hi participaran: Miquel Cuenca, regidor de Cultura, Patrimoni Cultural i Festes de Banyoles; Jordi Galofré, col·laborador de Les Garrotxes; Jordi Nierga, director de Les Garrotxes i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Garona-Nogueres, 03

Salàs de Pallars. Dissabte, 14 de maig, a les 12 del migdia, a la Pinacoteca (Carrer Bon Jesús, 5. 2on pis). Hi participaran: Rosalia Farré, regidora de Cultura de Salàs de Pallars; Tomàs Garcia Espot, periodista; Guillem Lluch, director de Garona Nogueres; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres

Rialp. Dissabte, 14 de maig, a les 6 de la tarda, a la Sala de plens de l’Ajuntament. Hi participaran: Francesc Virós, regidor de Cultura de l’Ajuntament de Rialp; Josep Sabarich, impulsor i director sortint del Festival de Música Vila de Rialp; Guillem Lluch, director de Garona-Nogueres; i, Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

LLegir més