Llibres ‘Històries de frontera’ i ‘Històries de Josep Pla’
Llibres 'Històries de Josep Pla' i 'Històries de frontera' de la col·lecció 'El caliu de la memòria'

Aquest és el nou calendari de les presentacions dels llibres, que es van haver d’anul·lar per la Covid-19.

‘Històries de Josep Pla’, de Josep Valls

>Sant Feliu de Pallerols, sala annexa a la Biblioteca, divendres 31 de juliol a les 7 de la tarda. Amb les intervencions de l’autor i patró de la Fundació, Josep Valls; d’Artur Colomer, alcalde i regidor de Cultura de Sant Feliu; de Rosa Serra, escultora, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

Ajornada: la presentació al Cercle Sport de Figueres, programada pel divendres 24 de juliol a les 1 quart de 9 del vespre, queda ajornada. Es tornarà a programar de cara a la tardor.

Presentacions ja fetes:

‘Històries de Josep Pla’, de Josep Valls

>Palafrugell, Fundació Josep Pla, dissabte 18 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i patró de la Fundació, Josep Valls; de Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; de Lluís Maimí, fotògraf, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

‘Històries de frontera’, de Josep Clara

>La Jonquera, Museu Memorial de l’Exili (MUME), dissabte 4 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Gemma Domènech, directora general de Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya, d’Alfons Quera, director del MUME, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Espinavell, Refugi Els Estudis,  dissabte 25 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Josep Coma, alcalde de Molló; de Miquel Perals, historiador local, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Maçanet de Cabrenys, Antiga Oficina de Turisme,  dissabte 25 de juliol a les 7 de la tarda. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Mercè Bosch, alcaldessa de Maçanet; de Pere Roura, historiador local, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

LLegir més