Reprenem el calendari de presentacions de revistes i llibres
Aquest mes de juliol, comencem la ruta de presentacions dels llibres de la col·lecció 'El caliu de la memòria'

Aquest és el nou calendari de les presentacions dels llibres, que es van haver d’anul·lar per la Covid-19. Us hi esperem!

‘Històries de Josep Pla’, de Josep Valls

>Palafrugell, Fundació Josep Pla, dissabte 18 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i patró de la Fundació, Josep Valls; de Josep Piferrer, alcalde de Palafrugell; de Lluís Maimí, fotògraf, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Figueres, Auditori Narcís Monturiol del Cercle Sport Figuerenc, divendres 24 de juliol a les 1 quart de 9 del vespre. Amb les intervencions de l’autor i patró de la Fundació, Josep Valls; de Miquel Roig, membre de la junta del Cercle Sport Figuerenc; de Joan Ferrerós, filòleg i escriptor, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Sant Feliu de Pallerols, sala annexa a la Biblioteca, divendres 31 de juliol a les 7 de la tarda. Amb les intervencions de l’autor i patró de la Fundació, Josep Valls; d’Artur Colomer, alcalde i regidor de Cultura de Sant Feliu; de Rosa Serra, escultora, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

‘Històries de frontera’, de Josep Clara

>La Jonquera, Museu Memorial de l’Exili (MUME), dissabte 4 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Gemma Domènech, directora general de Memòria Democràtica de la Generalitat de Catalunya, d’Alfons Quera, director del MUME, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Espinavell, Refugi Els Estudis,  dissabte 25 de juliol a les 12 del migdia. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Josep Coma, alcalde de Molló; de Miquel Perals, historiador local, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

>Maçanet de Cabrenys, Antiga Oficina de Turisme,  dissabte 25 de juliol a les 7 de la tarda. Amb les intervencions de l’autor i historiador, Josep Clara; de Mercè Bosch, alcaldessa de Maçanet; de Pere Roura, historiador local, i d’Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

LLegir més