La col·lecció ‘Narratives’ fa bullir l’olla…

Estem preparant una novetat que farà flaire de llebre a la Royale, d’amanida de faves a la menta o d’arròs amb becada. Una publicació que arribarà al capdamunt d’uns carros farcits de formatges o de postres exquisits, com ara la crep Suzette. I tot plegat ho gaudirem damunt d’unes estovalles blanques, impol·lutes, ben rodejats del tracte confortable d’un restaurant de tradició francesa; el d’un lloc on el temps no té pressa.

A finals de març Xavier Febrés publicarà un dietari arrelat al Motel Empordà. El llibre d’un client complagut durant anys que ressegueix la trajectòria i les singularitats d’un establiment icònic, així com els personatges i els plats que han bastit la seva anomenada i l’excepcional continuïtat que ha tingut: de Josep Mercader, l’ideòleg, a Jaume Subirós, actual propietari i l’autor del pròleg.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!