‘Els últims secrets de Dalí’ guanya el Premi Rahola

El periodista Josep Playà Maset i Editorial Gavarres han rebut el Premi Rahola al Millor Projecte de Comunicació Periodística, guardó entregat pel treball ‘Els últims secrets de Dalí’. El projecte s’emmarca dins de la col·lecció ‘Periodismes’ i arribarà aquesta primavera a les llibreries.

A partir d’unes converses amb qui va ser alcalde de Figueres, Marià Lorca (durant el període 1983-1995), Playà Maset ens evoca als últims anys de la vida del pintor empordanès. Es tracta d’un treball que resol alguns dels dubtes sobre el llegat de l’artista, un testimoni inèdit que arriba just trenta-cinc anys després de la seva mort. Un exercici periodístic, en definitiva, que ha estat cuit a foc lent a través de les memòries de l’històric exalcalde. El Dalí més humà i testimonial. Potser el menys universal.

Es tracta de la segona distinció d’aquest tipus que rep l’Editorial. L’any 2013 va rebre el Premi Rahola per la revista Girones, també dins del Premi al Millor Projecte de Comunicació Periodística.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!