El caliu de la memòria
CLUB GAVARRES A LLERS
Col·lecció 'El caliu de la memòria'

L’any 2016 Editorial Gavarres va iniciar la col·lecció ‘El caliu de la memòria’ amb l’objectiu de recollir en els seus llibres ‘Històries de…’. El primer volum va ser la publicació del llibre ‘Històries de músics’ escrit pel músic i compositor Antoni Mas.

L’objectiu principal de la col·lecció de llibres ‘El caliu de la memòria’ és recollir la memòria oral de diferents aspectes vinculats a oficis que han sofert molts canvis al llarg dels anys o que fins i tot de vegades han desaparegut. Es tracta de recopilar petites històries viscudes, però que a poc a poc, es van perdent perquè els testimonis directes van desapareixent. En definitiva la col·lecció ‘El caliu de la memòria’ pretén testimoniar unes formes de vida vinculades a la feina i als oficis a partir de persones que ho han viscut de manera directa.

Actualment ja compta amb nou volums. L’últim ‘+ Històries de l’Alta Garrotxa’ de Josep Vilar, que l’any 2019 ja va publicar ‘Històries de l’Alta Garrotxa’, el número 3 de la col·lecció i que ja va per la quarta edició.

L’any 2022 acbarà amb la publicació del desè volum, un llibre que ens explicarà històries d’un territori proper. De moment, us deixarem amb la intriga d’aquestes noves històries i esperem ben aviat, poder-vos-ho anunciar!

1. Històries de músics d’Antoni Mas
2. Històries de pescadors de Lurdes Boix i Jaume Badias
3. Històries de l’Alta Garrotxa de Josep Vilar
4. Històries d’alcalde (Girona, 1979-2002) de Joaquim Nadal
5. Històries de frontera de Josep Clara
6. Històries de Josep Pla de Josep Valls
7. Històries del Montseny d’Òscar Farrerons
8. Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007) de Joan Armangué
9. + Històries de l’Alta Garrotxa de Josep Vilar
10. Històries de …

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!