Presentacions estiuenques

 

19 DE JULIOL

Presentació del llibre Els últims secrets de Dalí al Casino de la Societat Amistat (19h) de Cadaqués. L’acte comptarà amb la participació de la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cadaqués, Núria Duran; del seguidor del món dalinià, Pere Vehí; del fotògraf Pedro Madueño, i del periodista i autor del llibre, Josep Playà i Maset.

19 DE JULIOL

Presentació de la revista Gavarres al Coro de Sarrià de Ter (19h). A l’acte hi intervindran l’alcalde de Sarrià de Ter, Isaac Ramió; el director de la revista, Josep Pastells, i el col·laborador de la publicació, Josep Maria Sansalvador.

20 DE JULIOL

Presentació de la revista Gavarres al Centre Cultural de Foixà (19h). A l’acte hi intervindran l’alcalde de Foixà, Josep Oliveras; el director de la revista, Josep Pastells, i la col·laboradora de la publicació, Clara Julià.

20 DE JULIOL

Presentació de la revista Alberes al Mas de les Torres de Vilanova de la Muga (19h). L’acte comptarà amb les intervencions de Jaume Caball, segon tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Peralada i regidor delegat de Vilanova de la Muga; Montse Riera, arquitecta; Toni Egea, col·laborador de la revista, i Roser Bech, directora de la publicació. Abans de la presentació es farà un passeig guiat per l’exterior i pati interior del mas. L’Ajuntament de Peralada oferirà un refrigeri al final de l’acte.

26 DE JULIOL

Presentació de la revista Gavarres a Caçà de Pelràs, Corçà (19:30h). A l’acte, que es farà davant l’església, hi intervindran l’alcalde de Corçà, Raül Yruela; el director de la revista, Josep Pastells, i el col·laborador de la publicació, Gerard Bagué.

31 DE JULIOL

Presentació del llibre Els últims secrets de Dalí a Garriguella. L’acte comptarà amb la participació del periodista i autor del llibre, Josep Playà i Maset, que estarà acompanyat pel periodista i autor del pròleg, Sebastià Roig.

4 D’AGOST

Presentació de la revista Alberes a la Mare de Déu de les Salines de Maçanet de Cabrenys (2/4 de 12h). A l’acte hi participaran l’alcalde de Maçanet de Cabrenys, Javi Molina; el col·laborador d’Alberes, Pere Roura, i la directora de la publicació, Roser Bech.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!