Un mes de presentacions

El juny és més de traspàs estacional. De la primavera passarem a l’estiu. I d’unes presentacions, a unes altres. I és que a l’Editorial Gavarres continuarem caminant pel territori per presentar algunes de les nostres novetats editorials. Fem-ne un repàs:

1 DE JUNY

Presentació del llibre Ensenya’m la llengua a l’Espai Ridaura (18h) Santa Cristina d’Aro. Amb la presència del doctor i autor del llibre, Antoni Beltran, i de l’arxiver i historiador, Jordi Gaitx.

2 DE JUNY

Presentació del número 33 (Terra d’artistes) de la revista Les Garrotxes a La Cremallera-Espai de creació i residències artístiques (11h) de Ribes de Freser. L’acte comptarà amb la participació del primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Ribes de Freser, David Sadurní; del col·laborador de la revista, Miquel Sitjar, i del director de la publicació, Jordi Nierga.

6 DE JUNY

Presentació del llibre Ensenya’m la llengua a la Biblioteca Julià Cutiller (19h) de Llagostera. Hi participaran el doctor i autor del llibre, Antoni Beltran, i l’escriptor i articulista, Enric Ramionet.

12 DE JUNY

Presentació del llibre Motel Empordà, elogi de l’amor estable a la Llibreria Ona (19h) de Barcelona. Hi participaran el periodista i autor del llibre, Xavier Febrés; el xef i propietari del Motel, Jaume Subirós, i la periodista gastronòmica de Catalunya Ràdio, Paula Molés.

13 DE JUNY

Presentació del llibre Ensenya’m la llengua a la seu d’Òmnium Garrotxa (19h) a Olot. Hi participaran el doctor i autor del llibre, Antoni Beltran, i la metgessa i presidenta d’Òmnium Garrotxa, Glòria Bassets i Pagès.

14 DE JUNY

Presentació del llibre El Mataró de Cuyàs a la Biblioteca P. Gual i Pujades (18h) de Canet de Mar. L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Canet de Mar, Pere Xirau; del regidor de Cultura, Emili Sánchez; de l’historiador local, Xavier Mas, i de la membre de la comissió cívica d’homenatge a Manuel Cuyàs, Neus Pinart. Al final de l’activitat hi haurà una actuació musical a càrrec de Quim Mas.

21 DE JUNY

Presentació dels llibres Històries de l’Alta Garrotxa i +Històries de l’Alta Garrotxa a la Biblioteca Josep M. de Garganta (19h) de Sant Feliu de Pallerols. A l’acte hi participaran la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Pallerols, Laura Masdeu; l’autor del llibre, Josep Vilar, i el director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.

22 DE JUNY

Presentació del llibre El tresor de la Vajol a la plaça Major (12h) de Darnius. L’acte comptarà amb la participació de l’alcalde de Darnius, Joaquim Morillo; el periodista i autor del llibre, Xavier Febrés; l’historiador, Enric Pujol, i el director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.

25 DE JUNY

Presentació del llibre Els últims secrets de Dalí a la Llibreria Alibri (19h) de Barcelona. L’acte comptarà amb la participació del periodista i autor del llibre, Josep Playà Maset, i de l’historiador de l’art, Ricard Mas.

28 DE JUNY

Presentació dels llibres Històries de l’Alta Garrotxa i +Històries de l’Alta Garrotxa a Argelaguer. L’acte comptarà amb la participació de la regidora de Cultura, Selene Sanabria; l’autor del llibre, Josep Vilar, i el director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.

×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!