LES PRESENTACIONS D’AQUESTA TARDOR
Presentacions Novembre

Acabem l’any amb diverses presentacions dels nostres llibres i revistes. Us deixem el calendari perquè ens hi pogueu acompanyar!

Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007) de Joan Armangué

Perpinyà. Dimecres, 15 de desembre, a 2/4 de 7 del vespre, a la Casa de la Generalitat a Perpinyà. Hi intervindran: Josep Puigbert, director de la Casa de la Generalitat de Catalunya a Perpinyà; Joan Armangué, exalcalde de Figueres i autor del llibre; i, Jean-Paul Alduy, exalcalde de Perpinyà.

Signatura de llibres de Figueres. El dissabte, 18 de desembre, Joan Armangué signarà llibres a Figueres. De 10 a 11 del matí a la llibreria la Ploma (carrer de la Rutlla, 5), i de 12 a 1 del migdia a la llibreria l’Auca (carrer de Peralada, 51).

Històries del Montseny d’Òscar Farrerons

Santa Coloma de Farners. Dimecres, 15 de desembre, a les 7 del vespre, a la Sala d’Actes de l’Arxiu Comarcal de la Selva. Hi intervindran: Pau Parés, president del Centre Excursionista Farners; Narcís Figueras, filòleg i president del Centre d’Estudis Selvatans; Òscar Farrerons, autor del llibre, doctor arquitecte i estudiós del Montseny; i Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

2017. Dietari d’un any convuls d’en J.N. Santaeulàlia

La Bisbal d’Empordà – Fira Indilletres. Dissabte, 4 de desembre, a 2/4 de 7 del vespre, a la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà.

Vell país natal de Francesc Prat

Celrà. Dissabte, 11 de desembre, a les 12 del migdia a la Biblioteca de Celrà. Hi intervindran: Francesc Prat, autor del llibre; Lluís Camps, advocat i historiador; Mar Camps, periodista i autora del pròleg, i presentarà l’acte el director d’Editorial Gavarres, Àngel Madrià.

Barcelona. Dilluns, 13 de desembre, a les 7 de la tarda a la Llibreria Jaimes de Barcelona. Dins del marc “Lectures de la modernitat poètica” es presentarà el llibre Vell país natal amb l’autor, Francesc Prat, i el poeta, traductor i editor de poesia, Antoni Clapés. Els acompanyarà també, Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

Girona. Dijous, 16 de desembre, a les 7 de la tarda a la Llibreria 22. Hi intervindran: Francesc Prat, autor del llibre; Rosa Font, escriptora i Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

Revista Les Garrotxes, 27 ‘Flequers i pastissers’

Vilavenut. Dissabte, 11 de desembre, a les 6 de la tarda al restaurant Can Salvi de Vilavenut. Hi intervindran: Joan Estarriola, alcalde de Fontcoberta; Jaume Fàbrega, historiador, crític d’art i gastrònom; Ernest Costa i Savoia, fotògraf i periodista; Jordi Nierga, director de Les Garrotxes, i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

Revista Cadí-Pedraforca, 31 ‘Cafès i casinos’

Gósol. Diumenge, 19 de desembre, a les 12 del migdia a la sala de plens de l’Ajuntament de Gòsol. Hi intervindran: Lluís Campmajó, alcalde de Gósol; Dolors Clotet, periodista; Guillem Lluch, director de la revistsa Cadí-Pedraforca i Àngel Madrià, director Editorial Gavarres.

LLegir més