LES PRESENTACIONS D’AQUESTA TARDOR
ELS LLIBRES DE LA COL·LECCIÓ 'EL CALIU DE LA MEMÒRIA'
'Històries de l'Alta Garrotxa' de Josep Vilar; 'Històries de frontera' de Josep Clara; i, 'Històries d'alcalde (Figueres, 1995-2007)' de Joan Armangué

A Editorial Gavarres ja hem començat el curs, així que aquesta tardor ve carregada de presentacions dels llibres Històries d’alcalde (Figueres, 1995-200) de Joan Armangué, Històries de frontera de Josep Clara, Històries de l’Alta Garrotxa de Josep Vilar, i la revista Alberes.

Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007)

Vilafant. Divendres, 15 d’octubre, a les 6 de la tarda. Hi intervindran: Consol Cantenys, alcaldessa de Vilafant; Santi Coll, periodista; i, Joan Armangué, exalcalde de Figueres i autor del llibre.

Figueres. Dissabte, 16 d’octubre, a les 12 del migdia, a la Rambla Nova de Figueres. Diàleg entre Joan Armangué, autor del llibre i exalcalde de Figueres, i Sebastià Roig, periodista i escriptor.

Històries de frontera

Camprodon. Dissabte, 9 d’octubre, a les 7 de la tarda, a l’Espai Cultural Cal Marquès. Hi intervindran: Xavier Guitart, alcalde de Camprodon; M. Àngels Reixach, regidora de Cultura de l’ajuntament de Camprodon; Josep Clara, autor de llibre i historiador; Lluís Bassaganya, gestor cultural de l’Espai Cultural Cal Marquès; i Àngel Madrià, director d’Editorial Gavarres.

Històries de l’Alta Garrotxa

Resseguint ‘Històries de l’Alta Garrotxa’. Caminada de Sadernes a Sant Aniol d’Aguja. Excursió a l’església i refugi de Sant Aniol amb explicacions i lectures del llibre de Josep Vilar, sobre la vida rural de l’Alta Garrotxa.

Dia: dissabte 9 d’octubre
Hora: 2/4 de 9 del matí
Lloc de trobada: Aparcament de Sadernes
Hora d’arribada: 2/4 de 6 de la tarda
Dificultat: Baixa, si es té costum de trepitjar camins de muntanya
Guiatge i lectures: Josep Vilar, Quim Oliver i Ernest Costa
Menjar i beure: Esmorzar i dinar de motxilla. Hi haurà servei de bar al refugi de Sant Aniol d’Aguja
Inscripció: Obligatòria a infor@grupgavarres.cat o trucant al 972 46 29 29
Preu: Gratuït
Ho organitza: Grup Gavarres i Amics de Sant Aniol d’Aguja

LLegir més