Presentacions de les novetats editorials
El primer volum de la col•lecció ‘Narratives’ i dos nous volums de la col•lecció ‘El caliu de la memòria’
Portades de les novetats editorials

Aquest Sant Jordi publiquem tres novetats editorials. Des d’Editorial Gavarres hem publicat el primer volum de la col·lecció ‘Narratives’, una nova col·lecció que pretén aportar una visió d’un concepte de literatura de territori, vinculada a la història més propera, al paisatge, a la reflexió… ‘Narratives’ vol donar veu als escriptors que contemplen, que pensen i que estimen la terra on han nascut o la que han triat per fer-hi vida. Encetem aquest projecte amb l’obra de J.N. Santaeulàlia ‘2017. Dietari d’un any convuls’. La col·lecció ‘El caliu de la memòria’ s’amplia amb dos nous volums: ‘Històries del Montseny’ d’Òscar Farrerons, on s’expliquen més de setanta històries d’aquest massís altiu d’una naturalesa desbordant i un pou de llegendes, enlairat entre les planes del Vallès, Osona i la Selva; i ‘Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007)’ de Joan Armangué. Seixanta-dues històries creen un relat molt personal de la seva trajectòria política al capdavant de la ciutat de Figueres durant dotze anys.

Calendari de presentacions Sant Jordi 2021:

‘2017. Dietari d’un any convuls’ de J.N. Santaeulàlia

Fontcoberta. Divendres 16 d’abril, a les 7 de la tarda, a can Jan de la Farrès. Hi intervindran: l’alcalde de Fontcoberta Joan Estarriola; l’escriptor i fotògraf Ernest Costa; l’autor J.N. Santaeulàlia i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: Ajuntament de Fontcoberta (722 78 53 73).

‘Històries del Montseny’ d’Òscar Farrerons

Arbúcies. Dissabte 24 d’abril, a les 12 del migdia, al Teatre de la Llar de Jubilats. Hi intervindran: l’alcalde d’Arbúcies Pere Garriga; el periodista i autor del pròleg Julià Guillamon; l’autor del llibre, doctor en Arquitectura i estudiós del Montseny Òscar Farrerons i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: Ajuntament d’Arbúcies.

Aiguafreda. Dissabte 24 d’abril, a les 6 de la tarda, a la sala El Talleret. Hi intervindran: l’alcalde d’Aiguafreda Miquel Parella; doctor en Geografia Francesc Roma; l’autor del llibre, doctor en Arquitectura i estudiós del Montseny Òscar Farrerons i l’editor Àngel Madrià. No cal inscripció prèvia.

‘Històries d’alcalde (Figueres, 1995-2007)’ de Joan Armangué

Barcelona. Dijous 15 d’abril, a les 7 de la tarda, a la Seu històrica de la UGT (Rambla Santa Mònica, 10). Hi participaran: el secretari de la UGT Catalunya Camil Ros; el periodista Ramon Iglesias; l’autor del llibre Joan Armangué i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: dgarcia@catalunya.ugt.org.

Vilatenim. Diumenge 18 d’abril, a les 7 de la tarda, al Consell Municipal de Vilatenim. Hi participaran: el periodista i autor del pròleg Alfons Gumbau, l’autor del llibre Joan Armangué i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: Editorial Gavarres (972 46 29 29 / info@grupgavarres.cat).

Navata. Diumenge 25 d’abril, a les 12 del migdia, a la plaça Era de l’Obra. Hi participaran: l’alcalde de Navata Jaume Homs; l’exalcalde de Figueres Marià Lorca; el periodista i director del Setmanari de l’Alt Empordà Santi Coll; l’autor del llibre Joan Armangué i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: Editorial Gavarres (972 46 29 29 / info@grupgavarres.cat).

Girona. Dissabte 8 de maig, a les 12 del migdia, a la plaça Jordi de Sant Jordi (Llibreria 22). Hi participaran: l’exalcalde de Girona Joaquim Nadal; el periodista Ramon Iglesias; l’autor del llibre Joan Armangué i l’editor Àngel Madrià. Inscripcions: Llibreria 22 (presentacions@llibreria22.net)

LLegir més