Novetat editorial

LLIBRES

COL·LECCIÓ ‘NARRATIVES’

 

Mirades de Miquel Pairolí i Lluís Freixas és el sisè volum de la col·lecció Narratives, on hi trobareu tots els articles publicats a la revista Gavarres dins de la secció ‘Una mirada en el paisatge’.

 


Novetats Sant Jordi

LLIBRES

COL·LECCIÓ ‘EL CALIU DE LA MEMÒRIA’

 

Ja a la venda el llibre + històries de l’Alta Garrotxa de Josep Vilar, el número nou de la col·lecció ‘El caliu de la memòria’. També es publicarà la quarta edició d’Històries de l’Alta Garrotxa.


Novetats editorials

LLIBRES

NOVA COL·LECCIÓ

 

La periodista Maria Favà publica La mina de la mort, el llibre que inaugura la col·lecció Periodismes, i on s’hi relata la història de l’accident amb més víctimes mortals de la mineria espanyola.


Noves revistes

Revistes

AL QUIOSC

 

Els nous números de les revistes Gavarres, Cadí-Pedraforca, Les Garrotxes, Alberes i Garona-Nogueres ja són a la venda. Les podeu aconseguir en format digital o paper.


Novetats editorials
  Novembre 2022
PRESENTACIONS
Us presentem el calendari de presentacions del nou volum de la col·lecció 'El caliu de la memòria', que durant el mes de novembre i desembre es presentarà a diferents pobles de les Guilleries.
  Novembre 2022
NOVETATS EDITORIALS
Presentem dos nous llibres: 'Històries de les Guilleries' de Xavier Roviró i 'La repressió del català a l'escola. Tres-cents anys de lluita i resistència (1715-2018)' de David Pujol Fabrelles.
Actualitat
Octubre 2022
Noves revistes!
A partir d'aquest divendres 21 d'octubre trobareu al vostre quiosc o llibreria més pròxim els nous números de les revistes Cadí-Pedraforca 33, Les Garrotxes 30 i Garona-Nogueres 04.
Articles destacats
Les Garrotxes 30
La riuada de 1982 a Ribes
A través de diversos testimonis, Miquel Sitjar descriu l'aiguat que va desborar el Freser, una situació que va generar moments de molta incertesa al poble
Cadí-Pedraforca 33
Les aromes més berguedanes
Destil·leries Vila és una empresa familiar, menada ja per la quarta generació, que fa més de cent anys que produeix, entre altres, el licor més insigne de Berga
Garona-Nogueres 04
Una estació enyorada
L'estació d'esquí de Llessui, avui en dia abandonada, va donar durant vint anys feina a moltes famílies de la Vall d'Àssua i gent del país. L'any 1987 va tancar definitivament.
Gavarres 41
Can Torremansa
Una explotació familiar del veïnat de Serinyà de Cassà que, en 50 anys, ha passat de tenir vuit vaques a gestionar-ne la llet i la carn de més de dues mil
Firmes
Albert Reixach
Albert Reixach (Santa Pau, 1986) treballa d’investigador a la Universitat ...
Guillem Lluch Torres
Guillem Lluch Torres (Barcelona, 1986) és llicenciat en Periodisme per ...
Subscriviu-vos i
formareu part del
Club Gavarres
SUBSCRIPCIÓ
Subscriviu-vos per només 10€
×ATENCIÓ: Cookies no configurades en l'idioma actual. Revisa la teva configuració al plugin, gràcies!